Digitaal puzzelen

Ken je dat gevoel? Je wilt even lekker puzzelen, maar je heb je kruiswoordboekje net uit. Nu kun je natuurlijk naar de winkel gaan om een nieuwe te kopen maar dat gaat niet altijd. De winkels zijn weleens dicht, het weer is niet zo best, of je hebt gewoon geen zin om de deur uit te gaan.

Een cliché, maar wel waar: voor alles is een oplossing. De oplossing is namelijk puzzelsite.nl! Hier kun je naar hartenlust puzzelen, op elk moment van de dag, waar je ook bent. Digitaal puzzelen dus! Van Sanders, voor jou.

Veel puzzels die je in onze boekjes vindt, vind je ook op deze site. Kruiswoordpuzzels, woordzoekers, cryptogrammen, binaire’s, sudoku’s, legpuzzels en nog vele andere puzzelsoorten. Je kunt vragen om hints, woorden/getallen checken, en onder de knop help staat een uitleg van de puzzel.

Heb je toch een voorkeur voor op papier puzzelen, dan is er nog de mogelijkheid om een puzzel af te drukken. Een account aanmaken is helemaal gratis en geeft je toegang tot het puzzelarchief. Als je betalend abonnee wordt kun je bovendien zonder verdere kosten meedoen aan alle prijspuzzels. Want naast de prijspuzzels in onze boekjes, staan er ook prijspuzzels op puzzelsite. Deze maand maak je bijvoorbeeld kans op een Asus Laptop. Er zijn ook dagprijzen, weekprijzen, kwartaalprijzen en de halfjaarlijkse prijs. Alle kansen dus om met puzzelen een mooie prijs in de wacht te slepen!

De volgende keer als je je puzzelboekje uit hebt dus naar puzzelsite.nl voor meer puzzelplezier!

2018-01-02T13:54:48+00:00
X