Resolf

Meestal is zomertijd komkommertijd. Het is eigenlijk te warm om je druk te maken. Maar, bij Sanders is alles anders. Wij zijn juist druk met nieuwe uitgaven en nieuwe puzzelsoorten. De zomer is wat ons betreft juist de tijd om iets nieuws te proberen. Zoals Resolf.

Resolf is een rekenpuzzel die bedacht is door Rolf Doets en heeft net als de sudoku, eindeloze mogelijkheden.
De basis is een driehoek, met daarbinnen twee kleinere driehoeken en een ruit. Binnen deze figuren staan drie getallen. Die staan elk voor de uitkomst van de som. Hoe de opgave in elkaar steekt dat is aan de puzzelaar. Er zijn verschillende typen opgaven mogelijk: optellen, vermenigvuldigen, aftrekken en delen. De getallen die nodig zijn voor de oplossing staan onder de figuur.

 

De puzzels lopen op in moeilijkheidsgraad en bieden daardoor genoeg uitdaging voor de beginner en de doorgewinterde cijferaar. Nummer 1 van de Resolf Pocket is nu verkrijgbaar. Uitgepuzzeld in de Pocket, maar je wilt meer? Op de website van Resolf kun je verder puzzelen.

Uiteraard zijn we benieuwd wat je van deze puzzel vindt. Laat het ons weten! We zijn te bereiken via de website, Facebook, mail en telefoon.

2018-01-09T12:12:45+00:00

6 Reacties

 1. nollé Roger 23 augustus 2017 om 15:22

  geachte

  worden de boekjes me Resolf ook in belgië uitgegeven

  beste groeten

  Nollé Roger

  • Conrad Pauw 24 augustus 2017 om 11:48

   Beste Nollé Roger,
   We danken u voor uw interesse in onze RESOLF-puzzels, de nieuwste rage in cijferpuzzels. We kunnen u met veel plezier vertellen dat er ook in België een Resolf uitgave is.
   Wij maken deze titel voor Het Laatste Nieuws. 100 pagina’s, €3,50, 4 edities per jaar. De titel is dan ook ‘Het Laatste Nieuws Resolf’. U kunt ze vinden (of bestellen) bij uw dagbladhandelaar of in de betere supermarkten.
   Nummer 1 ligt nu in de winkel, nummer 2 verschijnt op 18 september.
   U kunt ze ook rechtstreeks bij ons bestellen, ofwel via de website, of via mail abonnementen@depuzzelaar.be

   Veel puzzelplezier!

 2. Anne 29 juli 2017 om 22:58

  Wat een leuke puzzels, erg blij mee met weer eens een keer iets nieuws…

  • Linda Willemsen 31 juli 2017 om 11:50

   Fijn dat je de puzzels leuk vindt Anne!

 3. Rolf 19 juli 2017 om 12:00

  Dankje Joep, ook met jouw hulp en enthousiasme is Resolf tot leven gekomen.

 4. Joep Greuter 19 juli 2017 om 10:28

  Supergaaf Rolf dat het tot hier is gekomen! Wat een mooi avontuur en tof dat Sanders puzzels het heeft opgepikt. Plezier en succes gewenst!

Reacties zijn gesloten.

X